Untitled Document Vad tror vi på?

Gudstjänst
Gudstjänsten är en viktig mötesplats för hela församlingen. Den innebär gemenskap med
Gud och varandra, bön och tacksägelse och förkunnelse av Bibelns budskap till oss.

Syföreningar
I Falkvikskyrkan finns två syföreningar, som träffas för gemenskap, samtal och andakt. Kom med eller utan handarbete, det spelar ingen roll! Det serveras också kaffe under kvällen.

Kör
Alla som vill prova på att sjunga är välkomna till Falkvikskyrkans kör. Kören sjunger på gudstjänster och vid en del andra tillfällen.

Scout
Du som är mellan 7-12 år kan komma och vara med på scouterna. Vi träffas på tisdagar kl 18-19.15 och gör en massa roliga saker - är mycket utomhus och lär oss om naturen, eldar, täljer och bygger vindskydd, åker på läger och hajker. Vi leker, pysslar, bakar, har scoutgudstjänst och mycket mer. Varje scoutkväll har vi en andakt när vi lär oss om Gud och ber tillsammans.

Bönegrupper
I den mindre gruppen får man chans att lära känna varandra närmare, dela livet med varandra, be och läsa Bibeln tillsammans. Bönegrupperna träffas regelbundet i hemmen, det varierar lite hur ofta.

Träffpunkten

För dig som är dagledig är detta ett tillfälle till gemenskap, samtal och andakt. Förutom gemenskap kring kaffeborden har vi ett samtal utifrån kommande söndags bibeltexter. Du är varmt välkommen oavsett hur van du är att gå i kyrkan eller läsa Bibeln.

Bön och lovsång

Gemenskap med Gud och bön för vår församling och vår stad. Torsdagar kl 14-15 och onsdagar jämna veckor kl 19-20

Idrott för stora och små
Varje lördag kl 14-16 träffas barn och vuxna i Falkviksskolans gymnastiksal för att sporta och ha kul tillsammans, välkomna!